Career

PADU BOSS!!

Memulakan langkah yang baru di dalam hidup seorang diri mungkin akan menjadi perkara yang paling cuba dielak ramai. Tiada istilah seorang diri jika anda berniat untuk menjadi Ejen Coway. 

Dalam membina kerjaya dengan Coway, akan ada team yang sentiasa memberi support setiap masa. Tak kira daripada senior atau mereka yang sama level. Anda bukan saja dianggap macam bekerja dengan Coway, tapi anda sebenarnya dilatih menjadi business owner. Awesome giler kot!

 Gaji pula akan dibayar terus oleh Syarikat, maka tiada isu kelewatan. Sudah terbukti selama 13 tahun kukuh beroperasi di Malaysia.

Produk yang senang dijual iaitu penapis air dan komisen yang lumayan. Saya mula mendapat RM5,000 pada bulan ke-5 dengan menjual/sewa 10 unit sahaja. Senang atau sangat senang?

Saya anggap Coway sebagai satu bisnes. Bisnes yang tak perlukan modal, tak perlu simpan stok dan tak perlu pasang dan servis pun. Ya, kita cuma dapatkan customer dan kerja lain semua Coway buatkan. Daripada bisnes dan sekarang jadi kerjaya.

Dengan Coway, dapat keistimewaan berikut,

  • Masa kerja yang fleksibel
  • Datang ke pejabat 3 kali seminggu
  • Income tanpa had, anda tentukan dari RM300 sebulan hingga RM30,000 atau lebih
  • Dapat modal yang cepat untuk deposit beli rumah
  • Dapat ramai kawan baru, bisnesman, pengarah, Dato/Datin dan Yang Berhormat
  • Berkenalan dengan ramai jutawan yang berasal daripada bisnes Coway
  • Trip percutian 5 bintang ke luar negara seperti Jepun, Itali dan Los Angeles.

Tak yakin tapi ingin mencuba?

JANGAN RISAU!
KAMI AKAN BIMBING ANDA SAMPAI JADI.

8 Perkara Menarik Tentang Coway Yang Anda Mesti Tahu

1. Ejen Coway tiada gaji tetap/basic.

Ini soalan paling kerap ditanya. Anda perlu tahu sebagai ejen Coway, anda tidak ada gaji tetap. Tapi, anda ditawarkan komisen yang tinggi, RM400 hingga RM1,200 untuk satu produk yang dijual atau disewakan.

2. Komisen serendah RM300 per jualan. Maksima RM1200 seunit.

Anda akan terima komisen dan bonus selepas menjual atau sewakan produk. Nak income RM5,000 maka perlu jual 10 unit sebulan. Seminggu target jual 3 unit.

3. Apa beza part time dan full time?

Syarat seorang fulltime cuma datang meeting setiap Isnin, Rabu dan Jumaat. Kemudian anda diberi elaun prestasi RM800 hingga RM2,500 sebulan. Jumlah komisyen anda dicampur dengan elaun prestasi tadi. Part time pula ibarat bisnes dropship dengan 3 sales sebulan.

4. Ejen Coway tak perlu pasang dan servis. 

Sebagai ejen, anda cuma cari pelanggan. Pemasangan dibuat oleh pasukan technician yang berpengalaman. Sebab itu ramai yang top sales adalah daripada kalangan wanita, sebab mereka pandai cakap, walaupun teknikalnya kurang.

5. Kalau customer setuju, apa nak buat?

Bawa borang dan jumpa customer. Selepas isi borang, hantarkan ke sales office terdekat. Ada lebih 20 sales office di seluruh Malaysia. Anda boleh serve customer di Sarawak walaupun anda di KL. Mudah kan?

6. Saya nak side income RM5,000 sebulan. Berapa nak kena jual?

Saya anggarkan untuk dapat RM5,000 sebulan tambahan, anda cuma perlu sewakan 10 produk kepada kawan-kawan dan keluarga anda. Ulang proses ini setiap bulan.

7. Saya berminat tapi tak ada modal untuk beli produk. 

Siapa cakap perlu beli dan simpan stok. Anda tak perlu modal pun untuk berniaga produk Coway. Coway bukan multi level marketing yang perlukan modal RM20,000 untuk beli produk dan jual. Anda cuma perlu bayar RM100 untuk saleskit dan kelas latihan, anda sah menjadi ejen Coway. Ada customer, Coway akan hantar produk ke rumah mereka. Tiada kos!

8. Apa yang saya dapat bila bayar RM100 sebagai yuran pendaftaran? 

Anda akan dapat saleskit bag, 4 jenis latihan amali dan praktikal, group sokongan Whatsapp, kad ID, flyers, katalog dan banyak lagi yang bernilai lebih RM100. Bagi saya ini semua sangat bernilai. Pendaftaran sekali seumur hidup.

Dan, anda akan dapat elaun RM300 sebulan selama 3 bulan kalau anda datang ke kelas latihan. Total RM900 untuk 3 kelas sahaja. Nak ke nak?

Jom daftar sebagai ejen part time Coway, dan upgrade diri anda ke full time Coway selepas maintain income RM5k. 

Sebelum join team Coway dahulu, ada juga terfikir yang syarikat ini macam skim cepat kaya ke? Bila tengok orang posing depan kereta mewah masing-masing. Memang nampak macam MLM la kan.

Namun apabila, setelah membuat beberapa kajian, terbukti Coway bersistem dan tidak berunsurkan pelaburan untuk memulakan perniagaan. Jika usaha lebih kita akan dapat gaji lebih lumayan. Mudah je kan?

Pendek kata, kita sendiri tentukan berapa income yang kita nak. Kalau besar impian yang kita mahu,

Maka, kenalah usaha pun setimpal dengan impian.

Antara testimoni yang biasa didengar jika menjadi Ejen Coway ialah “Saya pun buat sales bersungguh-sungguh sampai saya boleh langsaikan semua hutang tertunggak dan clearkan nama saya dari blacklist dalam tempoh setahun je.” Kagumkan?

JANGAN TUNGGU LAGI.. WHATSAPP SEKARANG JUGAK UNTUK JOIN!!

Oleh disebabkan Coway ni satu jenama antarabangsa, anda tidak perlu risau yang syarikat ini akan bankrupt atau tutup. Ianya sudah dah wujud lebih 30 tahun sejak tahun 1989, dan business pun dah berkembang ke seluruh dunia, kita boleh yakin yang ianya adalah sebuah syarikat yang boleh dipercayai dan bertahan lama.

Semuanya terletak ditangan anda. Sertai keluarga besar kami sekarang, boleh hubungi kami di Pakar Coway yang dah berpengalaman lebih 9 tahun sebagai salah satu kumpulan terbaik di Malaysia.

Jangan tunggu lagi. WHATSAPP SEKARANG untuk mulakan kerjaya anda di COWAY!

error: Content is protected !!
×