for more info, contact us at : 018 – 770 0104 sales@coway.my

Tilam Coway : Terbaru di Coway

Tilam Coway adalah produk terbaru keluaran Coway Malaysia. Tilam yang dijual ini didatangkan dengan 2 saiz yang berbeza iaitu King Size dan Queen Size dengan harga sewa beli yang sangat berpatutan termasuk servis tilam secara percuma.

Keselesaan – Tilam ini mempunyai lapisan Memory Foam yang bila tidur, orang sebelah gerak macam mana pun, anda TIDAK akan terganggu bila berada atas katil coway ini. ❤️ Support – Lapisan 5 Zone Pocket Spring, 100% natural latex, coconut fibre dan foam yang keseluruhannya setebal 13 inci akan mengawal pergerakan body contour dengan betul dan menghasilkan tidur yang lena. ❤️ Tension Free – Anti Static ticking topper akan menyahcaj elekron dalam badan. Seterusnya mengurangkan rasa tidak selesa akibat caj static tersebut. ❤️ Hygiene – Pertama kali di Malaysia, Coway akan menyediakan servis tilam setiap 4 bulan sekali sehingga 5 tahun. Membuatkan tilam anda sentiasa bebas dari kuman dan bakteria .

APA ADA DALAM TILAM NI?


Sesuai dipasang di rumah, hotel, homestay & lain-lain lagi!

SENARAI HARGA TILAM COWAY

Coway Malaysia hanya membezakan harga tilam Coway melalui saiz dan tambahan katil seperti gambar rajah dibawah ini. Ada tilam sahaja dan ada tilam beserta katil. Lihat gambar-gambar dibawah.

1) TILAM QUEEN

Tilam saiz Queen sahaja tanpa katil

2) TILAM + KATIL QUEEN

Tilam saiz King beserta katil

3) TILAM KING

Tilam saiz Queen sahaja tanpa katil

4) TILAM + KATIL KING

Tilam saiz King beserta katil

SERVIS TILAM COWAY PERCUMA

Coway Malaysia juga memberikan servis tilam coway merangkumi vacuum, cuci dan bersihkan katil coway ini secara PERCUMA bagi setiap 4 bulan sepanjang 5 tahun warranti. Sebagai nilai tambah yang sangat lengkap. Best sangat kan?

Setuju tak kalau kami cakap, antara sebab rasa lena sangat tidur di hotel ialah kerana tilamnya yang empuk. Tilamnya lain macam. Bayangkan kalau tilam hotel tu, boleh bawa balik untuk tidur di rumah?

Pada harga yang lebih murah, siap boleh bayar bulan-bulan. Nak beli tilam sahaja boleh atau nak beli sekali dengan katil coway pun boleh. Yang paling best, dapat servis tilam ni percuma setiap 4 bulan tau!

Coway Mattress Prime Series. Tilam hotel untuk bilik tidur anda. Pay Less, Sleep Better & Live Greater.

COWAY LOMBOK 3 AIR PURIFIER

COWAY BREEZE AIR PURIFIER

COWAY CAPTAIN AIR PURIFIER

COWAY TUBA AIR PURIFIER

COWAY STORM AIR PURIFIER

COWAY NEO PLUS WATER FILTER

COWAY GLAZE WATER FILTER

COWAY KECIL WATER FILTER

COWAY MATE WATER FILTER

COWAY VILLAEM II WATER FILTER

COWAY OMBAK WATER FILTER

COWAY FERRY WATER FILTER

COWAY INCEPTION WATER FILTER

COWAY LUCY WATER FILTER

COWAY HARRY WATER FILTER

COWAY CORE WATER FILTER

Pin It on Pinterest

Share This
Need Help? Chat with us