for more info, contact us at : 018 – 770 0104 sales@coway.my

Penapis Air Coway Neo Plus

Model yang paling popular dan mampu milik bagi kebanyakan rakyat malaysia.

Penapis air coway Neo Plus adalah model yang paling popular dan mampu milik bagi kebanyakan rakyat malaysia.

Penapis air coway Neo Plus ini seharusnya ada pada setiap rumah untuk mengekalkan air yang cukup bersih untuk seisi keluarga.

Dengan Harga Promosi Coway Neo Plus ini sekarang serendah RM109 sebulan – OFFER TERHAD!, pastinya cukup sesuai untuk anda melanggan Coway Neo Plus ini.

Fungsi istimewa yang terdapat pada model penapis air Coway Neo Plus ini, yang paling utama, model ini mempunyai 3 suhu iaitu suhu panas,sejuk dan suhu bilik yang tersedia 24 jam.

Fungsi suhu ini ada pada coway Neo Plus yang merupakan model paling murah di antara penapis air Coway yang memiliki fungsi yang sama.

Ianya menjamin kemudahan anda untuk menggunakan air dengan 3 peringkat suhu pilihan. Dengan kapasiti tangki sebanyak 6 liter, ianya sangat sesuai di gunakan oleh sebuah keluarga berkapasiti lebih kurang 4 orang. Lebih mudah untuk anda sekeluarga membuat minuman kegemaran anda samada yang bersuhu sejuk, juga minuman panas atau minum air bersih yang sedap terus tanpa risaukan kebersihan air.

Ciri-ciri lain yang terdapat pada model Coway Neo Plus ini, ianya di reka bentuk kecil dan padat. Model ini tidak memakan ruang di dapur anda. Ianya juga di reka supaya mudah di kendalikan oleh pengguna walau pertama kali menggunakannya.

Walau bagaimanapun, Coway Neo Plus tidak mengabaikan ciri keselamatan. “child lock” untuk air bersuhu panas ada disediakan fungsinya untuk model ini. Pengisian semula air ke dalam tangki juga tidak perlu lama menunggu. secepat 5 ke 10 minit air akan penuh semula ke dalam tangki selepas penggunaan air yang banyak sebelumnya.

Model Coway Neo Plus ini juga didatangkan bersama fungsi ‘power saving mode’ yang bermaksud anda tidak perlu risaukan bil elektrik anda.

Terdapat fungsi “light sensor” yang dapat mengesan cahaya gelap dan Coway Neo Plus ini akan menukar mode kepada “energy saving” untuk penjimatan elektrik

Secara ringkasnya Penapis Air Coway Neo Plus yang dicipta dengan teknologi inovatif ini harus di miliki di setiap rumah rakyat Malaysia.

Air bersih, anda sihat.

COWAY LOMBOK 3 AIR PURIFIER

COWAY BREEZE AIR PURIFIER

COWAY CAPTAIN AIR PURIFIER

COWAY TUBA AIR PURIFIER

COWAY STORM AIR PURIFIER

COWAY NEO PLUS WATER FILTER

COWAY GLAZE WATER FILTER

COWAY KECIL WATER FILTER

COWAY MATE WATER FILTER

COWAY VILLAEM II WATER FILTER

COWAY OMBAK WATER FILTER

COWAY FERRY WATER FILTER

COWAY INCEPTION WATER FILTER

COWAY LUCY WATER FILTER

COWAY HARRY WATER FILTER

COWAY CORE WATER FILTER

Pin It on Pinterest

Share This
Need Help? Chat with us