for more info, contact us at : 018 – 770 0104 sales@coway.my
Solusi Keperluan Kehidupan Anda di Bawah Satu Bumbung

Ingin meningkatkan kualiti hidup anda bersama Coway? Lawati Coway Experience Centre pertama ditubuhkan di Malaysia yang terletak di Wisma UOA II, Jalan Pinang, Kuala Lumpur. Coway Experience Centre memberikan anda peluang untuk mengenali, menyentuh dan memahami kesemua produk dan servis Coway yang ditawarkan di satu tempat sahaja. Tujuan pihak Coway menubuhkan Coway Experience Centre adalah untuk membolehkan anda mengumpul maklumat serta membuat keputusan pembelian yang tepat tentang produk dan servis yang kami tawarkan; dari produk penjagaan air dan udara sehinggalah produk penjagaan tidur dan juga bilik mandi.

5 pegawai coway berdiri memegang bunga sempena pelancaran pembukaan Coway Experience Centre Kuala Lumpur

Sempena sambutan ulangtahun ke-15 Coway beroperasi di Malaysia, pembukaan Coway Experience Centre ini juga adalah untuk menzahirkan penghargaan kepada kesemua 7 juta pengguna Coway di Malaysia. Coway telah ditubuhkan pada tahun 1989 di Korea Selatan, telah berkembang ke persada antarabangsa serta mempunyai anak-anak syarikat di Amerika Syarikat, China, Thailand, Vietnam, Indonesia dan Malaysia. Coway Experience Centre juga menawarkan peluang kepada rakyat Malaysia untuk melihat sendiri bagaimana proses R&D Coway dijalankan serta bagaimana kecanggihan teknologi Coway dapat membantu anda meningkatkan kualiti kebersihan dan kesihatan di rumah dan ruang bekerja.

r&d centre Coway Experience Centre Kuala Lumpur kenali produk servis

Antara Produk Penjagaan Tersohor dari Coway:

  • Bilik Mandi – Bateri Bidet, Fontana
  • Bilik Tidur – Eco Lite Series, Prime Series 
  • Penjagaan Air – Cinnamon, Lucy Plus
  • Penjagaan Udara – Noble, Lombok III
  • Relax –  Kerusi Urut Coway 
  • Outdoor – Bamboo Plus

water care penjagaan air Coway Experience Centre Kuala Lumpur kenali produk servis

Coway Experience Centre juga merupakan sebuah platform pendidikan futuristik berteknologi tinggi yang akan memastikan anda memahami kepentingan mempunyai air dan udara bersih di rumah, tidur yang lebih nyenyak dan kebersihan di bilik mandi anda. Pelbagai aktiviti interaktif menarik seperti kuiz dan galeri gambar digital yang menanti anda. Coway Experience Centre dibuka kepada orang ramai dibawah SOP yang ketat, jadi datanglah melawat kami dari Isnin – Jumaat (10 pagi – 7 malam) & Sabtu (10 pagi – 2 petang). Ditutup pada hari Ahad dan Cuti Umum. 

pelancaran pembukaan Coway Experience Centre Kuala Lumpur

COWAY LOMBOK 3 AIR PURIFIER

COWAY BREEZE AIR PURIFIER

COWAY CAPTAIN AIR PURIFIER

COWAY TUBA AIR PURIFIER

COWAY STORM AIR PURIFIER

COWAY NEO PLUS WATER FILTER

COWAY GLAZE WATER FILTER

COWAY KECIL WATER FILTER

COWAY MATE WATER FILTER

COWAY VILLAEM II WATER FILTER

COWAY OMBAK WATER FILTER

COWAY FERRY WATER FILTER

COWAY INCEPTION WATER FILTER

COWAY LUCY WATER FILTER

COWAY HARRY WATER FILTER

COWAY CORE WATER FILTER

Pin It on Pinterest

Share This
Need Help? Chat with us