TILAM COWAY

foto tilam coway

TERBARU DI COWAY

Tilam Coway adalah produk terbaru keluaran Coway Malaysia. Tilam yang dijual ini didatangkan dengan 2 saiz yang berbeza iaitu King Size dan Queen Size dengan harga sewa beli yang sangat berpatutan termasuk servis tilam secara percuma.

PERLUKAN TILAM & KATIL?

harga tilam coway sebenar

❤️ Keselesaan – Tilam ini mempunyai lapisan Memory Foam yang bila tidur, orang sebelah gerak macam mana pun, anda TIDAK akan terganggu bila berada atas katil coway ini.

❤️ Support – Lapisan 5 Zone Pocket Spring, 100% natural latex, coconut fibre dan foam yang keseluruhannya setebal 13 inci akan mengawal pergerakan body contour dengan betul dan menghasilkan tidur yang lena.

❤️ Tension Free – Anti Static ticking topper akan menyahcaj elekron dalam badan. Seterusnya mengurangkan rasa tidak selesa akibat caj static tersebut.

❤️ Hygiene – Pertama kali di Malaysia, Coway akan menyediakan servis tilam setiap 4 bulan sekali sehingga 5 tahun. Membuatkan tilam anda sentiasa bebas dari kuman dan bakteria .

APA ADA DALAM TILAM NI?

lapisan tilam coway

Sesuai pasang di..

RUMAH, HOTEL, HOMESTAY & SEBAGAINYA

tilam coway

SENARAI HARGA TILAM COWAY

Coway Malaysia hanya membezakan harga tilam Coway melalui saiz dan tambahan katil seperti gambar rajah dibawah ini. Ada tilam sahaja dan ada tilam beserta katil. Lihat gambar-gambar dibawah.

harga tilam queen

1) TILAM QUEEN

Tilam saiz Queen sahaja tanpa katil

queen mattress and bed price

2) TILAM + KATIL QUEEN

Tilam saiz King beserta katil

harga tilam saiz king

3) TILAM KING

Tilam saiz Queen sahaja tanpa katil

harga coway king mattress and bed

4) TILAM + KATIL KING

Tilam saiz King beserta katil

SERVIS TILAM COWAY PERCUMA

Coway Malaysia juga memberikan servis tilam coway merangkumi vacuum, cuci dan bersihkan katil coway ini secara PERCUMA bagi setiap 4 bulan sepanjang 5 tahun warranti. Sebagai nilai tambah yang sangat lengkap. Best sangat kan?

cara servis tilam coway

PERCUMA BANTAL & CADAR

Untuk  tempoh terhad sahaja, kami bersetuju untuk berikan Premium Gift berupa bantal dan cadar Coway kalau anda order bulan Mac 2020 ini. Stok sangat terhad. Jualan meningkat dari hari ke hari. Jangan lepaskan peluang ini. Siapa cepat dia dapat.

KUALITI TILAM BAGAIMANA?

Tengok sahaja video abang-abang Coway sedang mencuba keempukkan tilam ni.  Fuhh! Sekali tonton, mesti anda dah tak sabar nak beli satu untuk letak dalam bilik tidur anda, kan?

Setuju tak kalau kami cakap, antara sebab rasa lena sangat tidur di hotel ialah kerana tilamnya yang empuk. Tilamnya lain macam. Bayangkan kalau tilam hotel tu, boleh bawa balik untuk tidur di rumah? 

Pada harga yang lebih murah, siap boleh bayar bulan-bulan. Nak beli tilam sahaja boleh atau nak beli sekali dengan katil coway pun boleh. Yang paling best, dapat servis tilam ni percuma setiap 4 bulan tau!

Coway Mattress Prime Series. Tilam hotel untuk bilik tidur anda. Pay Less, Sleep Better & Live Greater.

Klik butang ORDER NOW dibawah untuk tempah segera sementara stok masih ada dengan harga promosi sempena musim pelancaran di awal tahun 2020 ini.

error: Content is protected !!
×